Vakantiekilo’s … weg ermee!

Net terug van vakantie? Lekker genoten?

Als je op vakantie gaat, eet je vaak anders dan thuis: lekkere worstjes, kaasjes, misschien wat meer wijn of bier dan thuis. In ieder geval, vaak kom je dan wat kilo’s aan en… LIEFST ZOU JE die zo snel mogelijk weer kwijt zijn!

Vaak zien we dan, dat onze klanten even een tijdje weer de producten gebruiken, snel kilo’s afslanken en er weer een hele tijd tegenaan kunnen.

Om je te helpen het afslanken simpel en overzichtelijk te maken, hebben we verschillende afslankprogramma’s voor je samengesteld. Met een paar kliks weet je precies welk programma goed bij jou past. Ga nu naar de productwijzer en volg de stappen.

PRODUCT WIJZER

Waarom een programma?

We adviseren je echt om met een van onze afslankprogramma’s aan de slag te gaan. Als je namelijk alleen de Formule 1 maaltijd vervanger gebruikt als afslankshake, dan mis je de reiniging van de darmen, die noodzakelijk is om de voeding goed op te kunnen nemen. Dit doen de vezel en kruiden tabletten, de multivezel drank en ook de aloë Verasiroop. Ook kan het zijn dat je op jou leeftijd meer vitamines en mineralen nodig hebt, om gezond af te slanken. En zeker als je wat sneller wilt afvallen, kan het heel erg helpen om Thermojetcs kruidenthee en Thermo complete te gebruiken. Om snacken tegen te gaan op de moeilijke uurtjes, gebruik je Thermo geel of je neemt een gezonde snack zoals de proteïnerepen of geroosterde sojaboontjes.

Heel veel succes en als je vragen hebt kun je ons altijd inschakelen! Geniet van de gezonde voeding tegen een zeer aantrekkelijke prijs!!

 

Plaats een reactie

Top