X

Gezonde darmflora = meer energie!

Tegenwoordig letten steeds meer mensen op hun voeding. Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws, want met gezonde voeding kunnen heel wat vervelende kwaaltjes en ziektes worden voorkomen. Gezonde voeding is een belangrijk element, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat deze gezonde voeding ook goed opgenomen wordt. Een gezonde darmflora is daarbij essentieel. Zonder een goed werkende darmflora spoel je die vaak dure, gezonde voeding (groten-) deels rechtstreeks het toilet in. Zonde!

Verminderde werking van de darmen

Veel mensen kampen met een te trage darmwerking, veelal veroorzaakt door te weinig beweging. Wat gebeurt er namelijk met beweging? Je gebruikt de buikspieren intensiever, waardoor de darmen gemasseerd worden, wat weer de activiteit stimuleert. Je helpt de natuurlijke peristaltiek van het lichaam door beweging.

Een andere oorzaak voor een verminderde werking van je darmen is een beschadiging van de binnenkant van je darmen, het slijmvlies. Beschadiging van de darmwand kan heel veel oorzaken hebben, waaronder zuivelintolerantie, waar veel mensen in Nederland last van hebben, vanwege de gewoonte van Nederlanders om veel melk producten te gebruiken. De melkindustrie vormt nu eenmaal een belangrijke pijler van onze economie.

Andere oorzaken zijn o.a. slechte voedingsgewoonten, te weinig water drinken of bijwerkingen van medicijnen.

Wat kun je doen om je darmflora in balans te brengen?

Reiniging van het darmkanaal

Buiten het minderen van zuivelinname, kun je je darmen ondersteunen met vezelrijke voeding. Vandaar ook, dat bijna ieder Herbalife programma multivezeldrank bevat. Dat reinigt de darmen, wat het opname oppervlak van de darmen vergroot. Ook Beta Heart is hiervoor een krachtig supplement en de aloë siroop reinigt de darmen op een zachte manier. Deze vind je in de drinkprogramma’s

Optimale voeding

Is je darmflora schoon? Nu kun je dan optimale voeding voor je lichaam tot je nemen, met de Formule 1 shake van Herbalife (Glutenvrij en veganistisch!). Dat geeft je meer dan 50 essentiële voedingsstoffen, uitgebalanceerd in een maaltijdvervangende shake. Eenvoudiger kan haast niet.

Herbalife ondersteunt je darmflora te verbeteren en onderhouden

Miljoenen mensen gingen je voor en nog steeds is Herbalife de nummer 1 maaltijdvervanger wereldwijd. Herbalife vezeldrank en vezelrijke supplementen helpen je:

  • Bij het reinigen en optimaliseren van je darmflora met de multivezeldrank
  • Om dagelijks de juiste voedingstoffen binnen te krijgen met een snel te bereiden shake

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00