X

Herbalife Tablettendoos

Onze prijs: 2,60

Vanaf 3 stuks:2,55

Handige tablettendoos met 7 vakjes

Op voorraad

Deze tablettendoos is erg handig, om uw tabletten bij elkaar te hebben.

Met deze Herbalife tablettendoos hou je jouw tabletten netjes gescheiden en toch handzaam bij elkaar in 1 tablettendoosje. Het is een compact doosje, uitgevoerd in doorzichtige groene kunststof.

Deze kleine doorschijnende tablettendoos heeft 7 vakjes

De afmetingen: L 9,20 x B 5,90 x H 1,90 cm

Je kunt ook kiezen voor de Complete starterset bestaande uit een Shakebeker – Tablettendoos – Maatlepel – Meetlint.
Deze complete set is erg handig als u start met een programma van Herbalife.

Heel veel succes met uw Herbalife programma!

 

 

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

1 beoordeling voor Herbalife Tablettendoos

  1. 5 van 5

    Anies (geverifieerde eigenaar)

    Prima


    * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Herbalife Tablettendoos
Onze prijs: 2,60

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.