X

Ondersteuning van de spijsvertering

Onze prijs: 66,75

Vanaf 3 stuks:65,42

Voor een gezonde werking van het spijsverteringskanaal.

Op voorraad

Ondersteunend bij spijsvertering

Iedereen heeft profijt van een optimaal functionerend spijsverteringskanaal. Herbalife heeft een aantal producten in het assortiment die daarin ondersteuning bieden.

⊕ De Aloë Vera siroop heeft een verzachtende werking op het spijsverteringskanaal en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. De Aloësiroop vermengd met water is een verfrissend alternatief voor koffie, thee en frisdranken.

⊕ Multivezeldrank met appelsmaak is een voedingssupplement met 6 verschillende vezelbronnen. Havervezel draagt bij aan een toename van bulkvorming in de darmen. Een heerlijke manier om een gezonde spijsvertering te ondersteunen.

Dit programma bevat:
– 1x Aloë drinksiroop
– 1x Multivezeldrank appelsmaak

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ondersteuning van de spijsvertering” te beoordelen
Ondersteuning van de spijsvertering
Onze prijs: 66,75

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.