X
Alléén originele Herbalife producten   Kortingen tot wel 42%    30 dagen geld terug garantie   Bestel <12:00u (norm) volgende dag bezorgd   20.000+ tevreden klanten

Ondersteuning van de weerstand


Onze prijs: 82,60

Vanaf 3 stuks:80,95

Weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Op voorraad

Hou je lichaam gezond!

Vandaag de dag (over)leven de meesten van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt op veel gebieden, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan. Daarnaast is er veel stress en weinig tijd om te eten. U doet daar uw lichaam -en daarmee uzelf- geen plezier mee.

RoseGuard is een natuurlijke antioxidant die uw lichaam helpt beschermen tegen gevaarlijke vrije radicalen, die onstaan in uw lichaam, door o.a. inademen van verontreinigde lucht, door straling en door actieve beweging.
Herbalifeline is vanwege de omega-3 vetzuren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige diepzeevis-oliën, een essentieel voedingssupplement voor ieder mens. Omega-3 wordt verondersteld positieve werking te hebben op de elasticiteit van bloedvaten, op de functie van het hart en de hersenen, op de bloeddruk en het soepel houden van gewrichten.
⊕ De Aloë Vera siroop heeft een verzachtende werking op het spijsverteringskanaal en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. De Aloësiroop vermengd met water is een verfrissend alternatief voor koffie, thee en frisdranken.

Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!

Het is een pakket voor een maand en bevat de volgende producten:
– 1x RoseGuard
– 1x New Herbalifeline
– 1x Herbal Aloë Siroop

Bestel dit zeer complete voedingspakket of bestel de producten afzonderlijk.

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ondersteuning van de weerstand” te beoordelen

Ondersteuning van de weerstand

Onze prijs: 82,60
Top