X

Thermo Complete

Onze prijs: 42,60

Vanaf 3 stuks:41,75

Revolutionair kruidensupplement – versnelt het afslanken!

Op voorraad

Wat is Thermo Complete van Herbalife?

Thermo Complete is een voedingssupplement ter ondersteuning van het afslankproces. Daarnaast helpt het om je lichaam actief te houden, waardoor het ondersteunend kan werken bij de verbranding. Een ware turbo boost bij afslanken met Herbalife.

Heb je vaak het gevoel dat je je concentratie en alertheid moet verbeteren? Veel mensen grijpen dan vaak naar een kopje koffie. Naast het feit dat de meningen verdeeld zijn over (overmatig) koffiegebruik, is Thermo Complete vooral een handig alternatief, als je geen tijd hebt voor koffie. Je neemt een tablet tussen de maaltijden in. Dat geeft een oppepper in plaats van een middagdip!

De ingrediënten werken synergetisch:

 • Thermo complete helpt om je energieker te voelen. Hierdoor zul je beter in staat zijn, om met de uitdagingen die samenhangen met het volgen van een gewichtbeheersingsprogramma om te gaan.
 • Groene thee bevat zeer veel polyfenolen, antioxidanten die de aanvallen op ons lichaam van vrije radicalen neutraliseren. Daarom helpt Groene thee je om jouw lichaam sterk te houden, wat heel belangrijk is, vooral tijdens gewichtsbeheersings-programma’s.
 • Bevat cafeïne, Yerba maté, groene thee en kaneel. Dat zijn vooral de ingrediënten in de Thermo complete tabletten die je helpen het tempo te vertragen, waarin het voedsel van je maag naar het darmkanaal gaat.
 • Bovendien helpen de tabletten om de bloedsuikerspiegel te beheersen, waardoor de behoefte aan snaaien wordt beteugeld.
 • Yerba maté en cacao: een combinatie van ingrediënten die samen een positief effect hebben op zowel de energie als het humeur. Het kan daarmee je energie en humeur voor vele uren oppeppen!

Kenmerken Herbalife Thermo Complete

 • Een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee en Yerba mate
 • Vitamine C draagt bij aan het tegengaan van vermoeidheid
 • Bevat 85 mg cafeïne per portie om u een mentale lift te geven door de concentratie en alertheid te helpen verbeteren.
Etiketinformatie Thermo Complete
Bij aanbevolen gebruik voldoende voor ongeveer een anderhalve maand
1 pot = 90 tabletten per 100 g per 2 tabletten – % ADH
Energie 313 kcal (1313kJ) 5,8 kcal (23,8 kJ)
Eiwitten 11,0 g 0,2 g
Koolhydraten 39,6 g 0,72 g
Vetten 4,4 g 0,08 g
Vitamine C 2200 mg 40,0mg 67%

Herbalife Thermo Complete bevat de volgende actieve ingrediënten:

 • Citrus Aurantium
 • Yerba Maté
 • Caffeïne
 • Peterselie
 • Alfalfa
 • Zoethoutwortel
 • Groene thee
 • Cacao-extract
 • Kaneel
 • Selderijzaad
 • Venkelzaad

Thermo Complete® bevat vitamine C en daarnaast een speciaal geselecteerde combinatie van plantaardige ingrediënten waaronder groene thee en Yerba Maté.

Wat is Yerba Maté

De inheemse Guarani bereiden Yerba Maté voor gezondheidsbevorderende doeleinden. Ze gebruiken het om het immuunsysteem te versterken, het bloed te zuiveren en ontgiften, het zenuwstelsel te versterken, veroudering tegen te gaan, vermoeidheid te bestrijden, de geest een oppepper te geven, de eetlust onder controle te houden, hulp bij afvallen en tegen verzwakking, stress en slapeloosheid. Thermo Complete bevat deze krachtige theeplant.

Vitamine C

Thermo Complete® bevat vitamine C dat bijdraagt aan een normale en goede stofwisseling en de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C of ascorbinezuur is de bekendste onder de vitamine soorten en Thermo Complete bevat ook een deel van de ADH van deze essentiële vitamine. Het heeft een sterk antioxidante werking en vitamine C beschermt je lichaam daarmee tegen vrije radicalen, die in je lichaam schade kunnen aanrichten.

Mensen met een ernstig tekort aan vitamine C hebben vaak een verminderde weerstand en wondgenezing. Teveel kan ook, dan uit zich dat vaak in diarree.

Caffeïne

Caffeïne is in de zuiverste vorm een witte stof die een opwekkend effect teweeg brengt bij mensen. Ook kan het een stimulerende effect hebben op de darmwerking. In Thermo Complete is het toegevoegd vanwege de stimulerende, verkwikkende werking, dat je helpt om door de moeilijke lage energie momenten te komen.

Als je graag een gezonde koffie variant wil drinken, dan kun je ook eens de volgende producten proberen:

Groene Thee

Groene thee bevat veel aan polyfenolen. Polyfenolen zijn zeer krachtige antioxidanten en gaan vrije radicalen tegen. Groene thee zorgt ook voor een licht opwekkend gevoel en is zeer gezond  voor de algemene gezondheid.

Cacao

Cacao geeft in combinatie met Yerba een positief effect op het humeur. Ook kan Cacao het energiepeil urenlang op peil houden. Thermo Complete tabletten hebben een sterk activerende werking.

Thermo Complete tabletten kraker

Bewaar je Thermo Complete tabletten in een tabletten doosje of tabletten verdeler. Gebruik eventueel de tablettenkraker zodat je de tabletten in poedervorm kunt innemen.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

77 beoordelingen voor Thermo Complete

 1. 5 van 5

  Anja Schoonenberg (geverifieerde eigenaar)

  Goed

 2. 5 van 5

  Anja Schoonenberg (geverifieerde eigenaar)

  Goed product

 3. 4 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Werkt goed.

 4. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Makkelijk in te nemen

 5. 5 van 5

  Marijke Cornelis (geverifieerde eigenaar)

  Goede aanvulling


  * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Herbalife thermo complet
Thermo Complete
Onze prijs: 42,60

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.