X

F1 maaltijdvervanger – een gezonde shake

NAAR DE SHOP CONTACT PRODUCT WIJZER

De Nummer 1 Maaltijdvervanger – Aanbevolen door miljoenen klanten

Herbalife is de Nr1 maaltijdvervanger ter wereld. De basisgedachte is dat Herbalife in de eerste plaats kijkt naar de gezondheid van het lichaam. Een gezond lichaam biedt de mogelijkheid om af te vallen.

Mark Hughes is de oprichter van Herbalife. Mark startte zijn bedrijf in samenwerking met NASA, omdat in de ruimtevaart de hoogste kwaliteit efficiënte voeding wordt gebruikt. Zo ontstond Herbalife’s Formule 1, een volledige, hoogwaardige en gezonde maaltijdvervanger, waarmee je je lichaam op de meest efficiënte manier voorziet van voedingsstoffen. Daarnaast zul je levensstijl moeten aanpassen met beweging, gezonde maaltijden, voldoende water drinken en ondersteund met supplementen. Zo kun je gezond afvallen.

Herbalife formule 1

Wat is er zo goed aan de shake?

 • Onze Formule 1 shakes hebben miljoenen mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverlies doelen.
 • Rijk aan proteïnen (18 g per portie) die ondersteunen bij opbouw van magere spiermassa door training.
 • De shake is ideaal voor een evenwichtig calorierijk ontbijt, lunch of diner.
 • Onze maaltijdvervanger biedt uw lichaam een krachtige basis voor optimale prestatie.
 • Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken en nu ook verkrijgbaar: F1 vrij van lactose, soja en gluten (vanillesmaak) die tevens geschikt is voor vegetariërs.
 • Formule 1 shake>

Gezond afslanken

Afslanken: Gewichtsbeheersing is hot, want meer dan de helft van onze bevolking heeft overgewicht, of zelfs obesitas (ernstig overgewicht), dat in belangrijke mate de oorzaak is van vele andere kwalen als suikerziekte, hoge bloeddruk. Herbalife is geen geneesmiddel, maar naar onze mening wel de allerbeste maaltijdvervanger en de beste start van de dag. De tabletten bij de programma’s hebben allemaal hun specifieke functie, waarmee je je lichaam voorziet van optimale supplementen. Zo kun je makkelijk en snel afvallen.

Afvallen moeilijk? Toch hoeft dit niet zo te zijn!

Belangrijk is vooral dat u uw voedselinname afstemt op uw bewegingspatroon. Mensen die ouder worden bewegen vaak minder, maar eten hetzelfde of meer.
Verder is drinken belangrijk. Niet al die heerlijke sapjes en wijnen, maar water! Afvallen = afvalstoffen verwijderen. Die afvalstoffen moeten het lichaam kunnen verlaten en dus moet je drinken: zo’n 2 liter water per dag.

Sportvoeding Herbalife24

 • Herbalife24 is de eerste 24 uurs sportlijn.
 • Gebaseerd op de laatste bewezen wetenschap; H24 is ontwikkeld voor iedereen – van de rustige jogger en de sportschool ganger, tot de top atleet.
 • H24 heeft 6 producten voor gebruik voorafgaand aan, gedurende, na training en gedurende nacht. Aan te passen aan persoonlijke behoeften en trainingsdoelen.
 • Elk product is gestest op verboden stoffen door een derde partij.
 • Herbalife gebruikt de sponsorships om de beste atleten, zoals Cristiano Ronaldo, de voeding te laten ervaren.
 • Nationale sponsorships: AFC Ajax, PSV en de KNZB.

Herbalife Formula 1 sport maakt onderdeel uit van de sportlijn: Herbalife 24 en is een evenwichtige maaltijd, speciaal ontwikkeld voor sporters. Formula 1 sport bevat hoogwaardige eiwitten die de spiermassa ondersteunen.
De koolhydratenmix verschaft onmiddelijk en voor langere tijd energie. Daarnaast bevat dit product onder andere Anti-oxydanten en L-Glutamine.

Gezonde darmen

Lichaamsbeweging is essentieel om de darmen goed te laten functioneren. Hierdoor wordt ook de voeding beter en efficiënter opgenomen.
Met de optimale voedingssupplementen van Herbalife geef je je lichaam datgene dat het nodig heeft. Het lichaam heeft dan de kans om gezond het optimale lichaamsgewicht te bereiken. Na het afslankproces, is het van het grootste belang om Herbalife af te bouwen. Zo kan je lichaam weer wennen aan ‘gewone’ voeding. Verwacht niet van je lichaam om af te vallen en vervolgens stabiel te blijven, als je vervalt in oude eetgewoontes. Het jo-jo effect zal optreden als je niet rustig afbouwt. Neem dus de tijd en analyseer wat je in je oude eetpatroon kunt verbeteren. Dan zijn de resultaten langdurig, zoniet blijvend!

Formule 1 smaken en shake recepten

Afslanken is makkelijk met het bereiden van je favoriete shake. Je kunt ze in vele smaakvarianten kunt kopen en tot vele verrassende shakes kunt bereiden. Er zijn vele recepten voor de shakes beschikbaar. Kijk hier voor heerlijke shake recepten >

Herbalife Productwijzer

Het productengamma heeft een breed toepassingsveld, maar welke producten zijn nu voor u geschikt? De programma’s zijn speciaal afgestemd op mannen en vrouwen, op leeftijd en op hoe lang de kilo’s overgewicht er al zitten. Doe daarom de programmawijzer. In grote lijnen hebben we een aantal programma’s samengesteld, die voor de meeste mensen passend zijn, maar neem bij twijfel vooral contact met ons op.
Bestel uw programma vandaag en start morgen met kilo’s gewichtsverlies!

Waardoor heeft het zo’n goed resultaat?

 • Herbalife Formule 1 maaltijdvervanger bevat essentiële voedingsstoffen. Je voelt je hierdoor fit en energiek.
 • De shake maak je snel en smaakt heerlijk. Het programma past in ieders levenspatroon.
 • De producten zijn op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Onze klanten zijn vrijwel altijd enthousiast over het resultaat. Mocht u onverhoopt toch niet het resultaat behalen dat u in gedachten had, dan hebben we een unieke 30-dagen-garantie. Iedereen tevreden, zoals het hoort!

Probeer het eens een maand en voel het verschil. Gun je lichaam een volwaardige maaltijd, waarin alles zit dat je op dagelijks basis nodig hebt.
Je hebt al programma’s voor gewichtsbeheersing voor nog geen €1,75 per maaltijd!

Programmawijzer

Hoe werkt afslanken met Herbalife?
Bekijk de programma’s voor afvallen >

Herbalife plaatjes – images

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00